De therapeut - Anja Müller

 

 

Anja Müller
KvK: 32151866
Lid VvOCM
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici

kwaliteitsregisterlogo

Sinds 1997 ben ik werkzaam als Oefentherapeut Mensendieck en vanaf 1999 in Hilversum. Sindsdien heb ik verschillende bijscholingen en symposia gevolgd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en tevens mijn kennis te verdiepen.

Een aantal nascholingen

Mijn praktijk is sinds 4 februari 2013 gevestigd binnen het multifunctionele woondienstencentrum "De Egelantier", voorheen in Medische Centrum "Het Oude Badhuis". Ook zijn er gevestigd: fysiotherapeuten, waaronder een sportfysiotherapeut en bekkenspecialist, een ortho-manueel therapeut, een podotherapeut, PIP Psychologen en huisartsen. Voordeel van deze gezamenlijke vestiging is dat bij de overstap van of naar de oefentherapeut er een effectieve overdracht is en op juist niveau gehandeld kan worden. Daarnaast kan er nog gebruik gemaakt worden van fysio-fitness apparatuur. Gedurende mijn behandeling heb ik vooral als oefentherapeutisch doel de patiënt een grotere zelfstandigheid en zelfredzaamheid te geven en door gerichte houdings- en bewegingstherapie de mens zo goed mogelijk te laten functioneren.
Tevens zijn binnen De Egelantier een apotheek, kapper, kinderdagverblijf, restaurant en winkel en thuiszorgteam gevestigd.

 

menu Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl