praktijkruimte sliderfoto2 ruggengraat fitnessruimte oefenballen meisje met bal

Therapeuten

De oefentherapeut Anja Muller

Anja Müller
(werkt dinsdag,woensdag en vrijdag)

KvK: 32151866
Lid VvOCM
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici

kwaliteitsregisterlogo

De therapeut - Anja Müller

Sinds 1997 ben ik werkzaam als Oefentherapeut Mensendieck en vanaf 1999 in Hilversum. Sindsdien heb ik verschillende bijscholingen en symposia gevolgd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en tevens mijn kennis te verdiepen.

Een aantal nascholingen

Mijn praktijk is sinds 4 februari 2013 gevestigd binnen het multifunctionele woondienstencentrum "De Egelantier", voorheen in Medische Centrum "Het Oude Badhuis". Ook zijn er gevestigd: fysiotherapeuten, waaronder een sportfysiotherapeut en bekkenspecialist, een ortho-manueel therapeut, een podotherapeut, PIP Psychologen en huisartsen. Voordeel van deze gezamenlijke vestiging is dat bij de overstap van of naar de oefentherapeut er een effectieve overdracht is en op juist niveau gehandeld kan worden. Daarnaast kan er nog gebruik gemaakt worden van fysio-fitness apparatuur. Gedurende mijn behandeling heb ik vooral als oefentherapeutisch doel de patiënt een grotere zelfstandigheid en zelfredzaamheid te geven en door gerichte houdings- en bewegingstherapie de mens zo goed mogelijk te laten functioneren.
Tevens zijn binnen De Egelantier een apotheek, kapper, kinderdagverblijf, restaurant en winkel en thuiszorgteam gevestigd.


 

De therapeut - Ellen Buursen

Ellen Buursen
(werkt maandag en donderdag)

KvK: 67065023
Lid VvOCM
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici

kwaliteitsregisterlogo

De therapeut - Ellen Buursen

1999 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut- Mensendieck. Vanaf 1999 tot 2001 ben ik werkzaam geweest als waarneemster in verschillende praktijken door heel Nederland en vanaf 2001 tot april 2014 heb ik gewerkt in een groepspraktijk in Utrecht. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met o.a. a-specifieke lage rugklachten, HNP, Stenose, houdingsklachten, scoliose, nek-, schouderklachten,spierspanningshoofdpijn, ademhalingsklachten, CANS.

SInds 2014 heb ik met regelmaat waargenomen in de praktijk van Anja Muller, en vanaf 3 april 2017 zal ik als vaste collega naast haar ga werken op de maandag en de donderdag.
Hiernaast ben ik ook werkzaam als bedrijfsoefentherapeut, en als ZIT MET PIT therapeut, waarbij ik leerlingen op de basisscholen vanaf groep 5/6 alles leer over hoe goed te zitten en voldoende bewegen tussendoor.

Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen om up to date te blijven en mijn kennis te verdiepen.

Een aantal nascholingen zijn

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu